MIDDLE COLLEGE HIGH SCHOOL

middle college,high school

Regular Schedule - CYCLE 1 & CYCLE 3

 Period  Time in  Time out  Duration
 1  8:00AM  8:56AM  56 mins
 2  9:00AM  9:56AM  56 mins
 3  10:00AM  10:56AM  56 mins
 4  11:00AM  11:28AM  28 mins
 5  11:28AM  11:56PM  28 mins
 6  12:00PM  12:28PM  28 mins
 7  12:28PM  12:56PM  28 mins
 8  01:00PM  02:20PM  56 mins

Wednesday Schedule - CYCLE 1 & CYCLE 3

 Period  Time in  Time out  Duration
 1  8:00AM  8:40AM  40 mins
 2  8:45AM  9:25AM  40 mins
 House  9:30AM  10:20AM  50 mins
 3  10:25AM  11:05AM  40 mins
4/5  11:10AM  11:50AM  40 mins
6/7  11:55AM  12:35PM  40 mins
 8  12:40PM  1:20PM  40 mins



 MEETINGS:  Day  Time 
 Parent Engagement Three Tuesdays Each Month  2:20PM - 3:15PM
 Professional Development One Tuesday Each Month  2:20PM - 3:15PM
 Extended Time Thursday  2:20PM - 3:15PM
 Mentoring Wednesday  1:25PM - 2:20PM